Volvo je vlajková značka, která se zabývá bezpečností a bezpečností. Vizija pravkar 2020 napovedana nich strategija, ki pravi, dát leta 2020 AD nihče poražených kvůli ali Hudo ranjen.

Vizija 2020

Náčrt predvideva, protože Volvo se da ne le osredotočil na varnostne Sisteme, AMPak Tudi na obnašanje voznikov. Raziskave, opravljene pro SVED, kažejo, da je eden glavnih vzrokov nesreč prevelika hitrost. Izkazalo se je, da je v ZDA trestních sankcí nesreč 25% v Letu 2017 povzročila prevelika hitrost. Volvo se tega leta Zavedenie v 2020 Bodo VSI avtomobili, ki zapustijo tovarno, imeli omejitev 180 km / h.

Zakaj 180 km / h?

Uvedba takega sistema se popolnoma neg s projekty EU v sistemų pro odkrivanje znakov v prilagoditvi hitrosti.

Hakan Samuelson, generální předseda, ředitel podjetja Volvo, dejal:

„Volvo je vodilna v varnosti. Vedno dehet míč v vedno BoMo. Zaradi nasih raziskave VEMO, kje obstajajo problematična področja, hra s kostkami pro odstranjevanje hudih poškodb do smrti v nasih avtomobilih v čeprav omejitev hitrosti než zdravilo, it vredno CE lahko rešimo en življenje. ”

Ukázalo se, že je omezen výkon hnacích vozidel, s druhým bezpečnostním systémem. Vecina rešitev deluje pravilno hitrosti na 160-200 km / h. Pri večji hitrosti jim Vozník Sam.

V podpoří svéi myšlenku Volvo opozarja na odvračanje pozornosti. G. Ivarsson bude představovat:

Kot ljudje razumemo nevarnosti kač, pajkov v višin. Pri hitrostih, ne toliko. Ljudje pogosto vozijo prehitro v danih prometnih razmerah v imajo špatně prilagoditev hitrosti v primerjavi s prometnimi razmerami v lastnimi zmogljivostmi voznika. Podpreti moramo boljše obnašanje v pomagati Ljuda razumeti v razumeti, dát jim pretirana hitrost nevarna. ”

Vir: wokolmotoryzacji.blogspot.com, Volvo

 
Dekódujte číslo VIN